Idealno mjesto za odmor

Naša

priča za savršen odmor

Apartmani Galeb

Idealno mjesto za Vaš odmor

Kada u vrelim ljetnjim danima želite pobjeći od svakodnevne gužve i odmoriti se od posla, potreban Vam je savršen odmor na savršenom mjestu.
Apartmani Galeb su idealno mjesto za Vas.
Apartmani Galeb su novoizgrađeni apartmani, smješteni u hladu maslinjaka, prelijepe mjetsa koje se zove Uvala maslina ili poznatijeg kao Utjeha. Nalazimo se na svega 50m od istoimene plaže, koja važi za jednu od najljepših plaža Crnogorskog primorja.

Objekat je moderne arhitekture i karakterišu ga prostrane smještajne jedinice. U ponudi imao 2 studio apartman i 9 apartmana sa odvojenom spavaćom sobom. Svi veliki apartmani imaju sopstvene terase sa djelimičnim ili potpunim pogledom na more. Svaki apartman ima klima uređaj, satelitsku televiziju, besplatan internet. Opremljeni su mini kuhinjama, modernim kupatilom kao i svim potrebnim pratećim uređajima, što će Vaš boravak učiniti da se osjećate kao kod svoje kuće. Kao jedna od prednosti boravka u našeim apartmanima jeste i to da svim našim gostima je obezbijeđen besplatan parking u hladu maslinjaka u sklopu našeg imanja.

Opustite se i uživajte u našim apartmanima